Relatiegeschenken voor de echte bijzondere momenten

Speciale gelegenheden of duurzame relatie zijn soms een bijzonder geschenk waard

Ontdek de mogelijkheden

Relatiegeschenken van glas

null

null

null

null

Luxe relatiegeschenken

null

null

null

null

Relatiegeschenken voor de echte bijzondere momenten

Het juiste geschenk kan een jubileum, afscheid of moment van waardering veranderen in een blijvende herinnering. Dit is precies wat wij en onze producten u kunnen bieden. Een blijvende herinnering voor zowel u als gever als voor de ontvanger. Bekijk onze hieronder onze realisaties voor Van der Valk, Nike, PostNL en Google.

Google

Google heeft ons gevonden. Wij hebben diverse bijzondere mailings mogen verzorgen die geheel door ons uitgedacht zijn. Dit waren o.a. uitnodigingen in een magic box. Daarnaast zijn er voor events ook functionele producten geleverd als telefoonhouders, USB-verlichtingen en opslagmedia.

Nike

Voor diverse Europese kantoren ontwikkelen wij naast geschenken in het bijzonder jubilaris aandenkens. Wat begon in Nederland is nu uitgebreid naar diverse landen.

PostNL

Samen met ons inbound partner REP en PostNL zelf zijn en worden er bedankjes uitgedacht voor de hardwerkende chauffeurs. Veelal gaat het om functionele geschenken als krabbers, drinkbekers en notitieblokjes, maar ook de bijzondere geschenken als penningen en glaswerk worden geleverd.

Van der Valk Exclusive

Mooie kerstgeschenken als personeelsgeschenken zijn er gerealiseerd voor diverse Van der Valk Exclusive hotels. In fijne samenwerkingen zijn er geschenken bedacht als: maatwerk koffer, powerbanks, manchetknopen en toilettassen.

Custom Company is dé bestemming voor unieke, op maat gemaakte, awards en geschenken. Onze passie voor vakmanschap en aandacht voor detail zorgen voor uitzonderlijke onderscheidingen die een blijvende indruk achterlaten. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, we bevorderen zakelijke relaties en uiten dankbaarheid naar werknemers, klanten en partners. Ontdek de kunst van erkenning & waardering bij Custom Company - laat ons team van experts u begeleiden bij het creëren van buitengewone op maat gemaakte awards.


Custom Company - Ervaringen

Waarom kies je voor Custom Company?

Meer dan 12 jaar ervaring

We hebben ruim een decennium aan ervaring.

Actief in 21 landen wereldwijd

We opereren in 21 landen over de hele wereld.

2000+ tevreden klanten geholpen

We hebben meer dan 2000 klanten succesvol geholpen.


Gewaardeerd met een 9,4

Veelgestelde vragen over Relatiegeschenken

Wat is de levertijd van custom relatiegeschenken?

Voor custom relatiegeschenken is de levertijd afhankelijk van het materiaal, het aantal en de productietechniek. Over het algemeen kunnen wij binnen 4-6 weken leveren. Indien er een strakke deadline is, neem dan contact met ons op.

Wat is het proces voor het laten maken van custom relatiegeschenken?

Als je advies wilt over custom relatiegeschenken, hebben wij de volgende informatie nodig:
1) Welk materiaal heeft jouw voorkeur? Glas, acrylaat (kunststof), hout, metaal of anders.
2) Welke afmeting is gewenst?
3) Wat is het aantal relatiegeschenken?
4) Wanneer is de gewenste leverdatum?
5) Is er een bekend budget? Onze bestellingen beginnen doorgaans vanaf € 5.000.
Deze antwoorden zijn nodig om een passend voorstel te kunnen doen. We zullen contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken en vervolgens een schets of ontwerp maken.

Worden de relatiegeschenken geleverd in een geschenkverpakking?

Ja, de relatiegeschenken worden standaard geleverd in geschenkdozen. Dit zorgt ervoor dat de relatiegeschenken mooi kunnen worden overhandigd en biedt tevens bescherming.

Wilt u een offerte/informatie ontvangen?

Vul onderstaand formulier in: (Let op: de minimale bestelgrootte is €5.000,-)