Pins of Speldjes laten maken?

Dé specialist in unieke pins en speldjes voor militairen, bedrijven en prestigieuze sportevenementen.

Ontdek de mogelijkheden

Pins en speldjes laten maken

Wilt u pins of speldjes laten maken? Bij het maken van pins en speldjes zijn wij uw partner van ontwerp tot aan de levering. Wij leveren al 10 jaar met goede service en kwaliteitaan o.a. het bedrijfsleven, sportevenementen, overheden, non-profit organisaties en particulieren.

De kracht van pins en speldjes

Pins en speldjes zijn door de eeuwen heen al ingezet als onderscheiding bij bijzondere prestaties. Ons doel is om deze zo te maken dat ze perfect aansluiten bij uw event, rekening houdend met uw wensen en budget.

Onze service

Samen met de klant werken wij in het realiseren van pins en speldjes die passen bij uw wens. Wij begeleiden u in het gehele proces. Dit in het maken van de keuze uit de pins en speldjes, ontwerp, productie en levering. Ons doel is dat u en de ontvanger tevreden is na de overhandiging.

Custom Company is dé bestemming voor unieke, op maat gemaakte, awards en geschenken. Onze passie voor vakmanschap en aandacht voor detail zorgen voor uitzonderlijke onderscheidingen die een blijvende indruk achterlaten. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, we bevorderen zakelijke relaties en uiten dankbaarheid naar werknemers, klanten en partners. Ontdek de kunst van erkenning & waardering bij Custom Company - laat ons team van experts u begeleiden bij het creëren van buitengewone op maat gemaakte awards.


Custom Company - Ervaringen

Waarom kies je voor Custom Company?

Meer dan 12 jaar ervaring

We hebben ruim een decennium aan ervaring.

Actief in 21 landen wereldwijd

We opereren in 21 landen over de hele wereld.

2000+ tevreden klanten geholpen

We hebben meer dan 2000 klanten succesvol geholpen.


Gewaardeerd met een 9,4

null

null

null

null

null

Veelgestelde vragen over Pins & Speldjes

Wat is de levertijd van custom pins en speldjes?

Over het algemeen leveren wij custom pins en speldjes binnen 4-6 weken. Neem bij strakke deadlines graag contact met ons op.

Van welk materiaal zijn de pins en speldjes?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van metalen pins en speldjes. U kunt kiezen uit legeringen van ijzer, zink, messing of echt zilver, afhankelijk van uw wensen.

In welke afmetingen kunnen de pins en speldjes gemaakt worden?

De afmeting kan variëren tussen 10 mm en 40 mm. De meest gekozen afmetingen zijn 25mm en 30mm.

Wat is het proces voor het laten maken van custom pins en speldjes?

Als je advies wilt over pins en speldjes, dan hebben wij de volgende informatie nodig:
1) Wat is de gewenste vorm en afmeting?
2) Wat is het aantal?
3) Wanneer is de gewenste leverdatum?
Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u advies en een prijsopgave geven.

Hoe dient het ontwerp aangeleverd te worden?

Voor het beste resultaat hebben wij het ontwerp nodig in een vectorformaat, zoals .ai, .eps of .pdf. Gebruik zwarte kleur voor verhoogde delen en wit voor verlaagde delen. Afbeeldingen van personen, gebouwen en objecten kunnen in het ontwerp worden geplaatst en apart worden aangeleverd met een minimale resolutie van 150 dpi.

Kunt u ons ook helpen met het ontwerp?

Voor het beste resultaat hebben wij het ontwerp nodig in een vectorformaat, zoals .ai, .eps of .pdf. Gebruik zwarte kleur voor verhoogde delen en wit voor verlaagde delen. Afbeeldingen van personen, gebouwen en objecten kunnen in het ontwerp worden geplaatst en apart worden aangeleverd met een minimale resolutie van 150 dpi.

Wilt u een offerte/informatie ontvangen?

Vul onderstaand formulier in: (Let op: de minimale bestelgrootte is €2.000,-)