Het portfolio van Custom Company

Laat je inspireren door eerdere projecten.

Nike Beeld

Voor het bekende schoenenmerk Nike maakten we deze speciale jubileum-award. Het beeldje is een replica van de wereldberoemde Nike van Samothrake (de godin van de overwinning), die in het Louvre in Parijs staat. Het kunststof beeldje wordt eerst gegoten, dan gepolijst en uiteindelijk afgewerkt met terracotta verf, die het beeldje een authentieke uitstraling geeft. Deze award wordt uitgereikt aan Nike-personeel in o.a. Duitsland, Italië en Spanje.

Nike Glas Award

Deze robuuste award maakten we voor het eerst voor het Europese hoofdkwarier van Nike in Hilversum. De award is een massief glasstuk waarin met behulp van een 3D-laser tekst gegrafeerd kan worden. De dikte en het gewicht van het materiaal maken dit een award met allure die een pronkstuk zal zijn in iedere prijzenkast.

Channable 3 Awards

Deze award is ontstaan ter gelegenheid van de International Partner Day 2023 van e-commerceplatform Channable. Zij wilden een nieuw, minimalistisch design voor hun bronzen, zilveren en gouden awards voor partners over de hele wereld. Het resultaat is deze hexagon die zowel aan de voor- als de achterkant bedrukt kan worden met tekst. Het brons, zilver of goud van de award wordt tot uitdrukking gebracht met bladmetaal aan de onderkant.

Google Trickbox

Google was op zoek naar een originele manier om hun klanten uit te nodigen voor deelname aan een presentatie over Google Cloud. Hun inzet was: waarom e-mailen als het ook speelser kan? Dus hebben we voor Google deze 'trickbox' ontwikkeld. De uitnodiging zit in de box en de ontvanger krijgt deze pas open als die een puzzel oplost waardoor de sleutel werkt. De box is nadien opnieuw te gebruiken.

Club Ferrari Set

Als de leden van Ferrari Club Nederland een jubileum vieren, wordt hun deze door ons ontworpen geschenkset uitgereikt. De set bestaat uit een fraai vormgegeven casette met daarin een grote jubileummunt (diameter van 80mm), een sleutelhanger en een pin. De casette wordt aan de buitenkant bekleed met een full colour sleeve waarop te lezen is hoeveel jaar iemand lid is van Ferrari Club Nederland.

ABN Amro 2 munten

Het bestuur van ABN-Amro wilde iets speciaals doen voor hun personeel wanneer er een jubileum te vieren was. Daarom vroegen ze ons het ontwerp van hun jubileummunten voor jubilarissen die drie of vijf jaar werkzaam zijn bij hen te verbeteren en produceren. De munten zijn in twee kleuren uitgevoerd: goud voor een vijfjarig en koper voor een driejarig jubileum. De munten worden geleverd in een matzwarte geschenkdoos met fluwelen bekleding.

Fort Honswijk Munt

In april 2023 werd de restauratie van Fort Honswijk in de provincie Utrecht voltooid. Het project dat enige jaren duurde, herstelde het bijna 200 jaar oude fort dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat in oude glorie. Om deze gebeurtenis te markeren, kregen we de opdracht een herdenkingsmunt te ontwerpen. De munt werd  tevens aangeboden aan koning Willem-Alexander.

Adidas Medaille

Schoenenmerk Adidas organiseerde ter promotie van de lancering van hun nieuwe Ultra Boost hardloopschoenen een hardloopwedstrijd door Lambeth, een wijk van Londen. Het bijzondere aan deze wedstrijd was dat de deelnemers zelf de weg moesten zien te vinden door de steegjes van Lambeth met behulp van een kompas-app op hun smartphone. Wij produceerden de gouden, zilveren en bronzen medailles voor de winnaars.

Custom Company is dé bestemming voor unieke, op maat gemaakte, awards en geschenken. Onze passie voor vakmanschap en aandacht voor detail zorgen voor uitzonderlijke onderscheidingen die een blijvende indruk achterlaten. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, we bevorderen zakelijke relaties en uiten dankbaarheid naar werknemers, klanten en partners. Ontdek de kunst van erkenning & waardering bij Custom Company - laat ons team van experts u begeleiden bij het creëren van buitengewone op maat gemaakte awards.


Custom Company - Ervaringen

Waarom kies je voor Custom Company?

Meer dan 12 jaar ervaring

We hebben ruim een decennium aan ervaring.

Actief in 21 landen wereldwijd

We opereren in 21 landen over de hele wereld.

2000+ tevreden klanten geholpen

We hebben meer dan 2000 klanten succesvol geholpen.


Gewaardeerd met een 9,4