Unieke munten laten maken voor uw relaties?

Wij verzorgen de productie voor penningen, munten en meer!

Unieke munten laten maken voor uw relaties?

Wij kunnen voor u producties verzorgen vanmunten of penningen. U wordt hierbij ontzorgt van het gehele traject van ontwerp tot aan de levering. Bekijk hieronder de mogelijkheden en alle informatie om munten of penningen te laten maken. Voor meer informatie en de prijzen verwijzen wij u graag door naar onze pagina op Awardstore.nl.

Penningen en munten

Wilt u munten of penningen laten maken? Bij het maken van de munten en penningen zijn wij uw partner van ontwerp tot aan de levering. Wij leveren al 10 jaar kwaliteit munten aan overheden, non-profit organisaties, bedrijven en particulieren.

De kracht van penningen en munten

Munten zijn door de eeuwen heen al ingezet als herinneringen om een gebeurtenis te vieren of te herdenken. Ons doel is om de munten en penning zo te maken dat ze perfect aansluiten bij uw event, rekening houdend met uw wensen en budget.

Custom Company is dé bestemming voor unieke, op maat gemaakte, awards en geschenken. Onze passie voor vakmanschap en aandacht voor detail zorgen voor uitzonderlijke onderscheidingen die een blijvende indruk achterlaten. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, we bevorderen zakelijke relaties en uiten dankbaarheid naar werknemers, klanten en partners. Ontdek de kunst van erkenning & waardering bij Custom Company - laat ons team van experts u begeleiden bij het creëren van buitengewone op maat gemaakte awards.


Custom Company - Ervaringen

Waarom kies je voor Custom Company?

Meer dan 12 jaar ervaring

We hebben ruim een decennium aan ervaring.

Actief in 21 landen wereldwijd

We opereren in 21 landen over de hele wereld.

2000+ tevreden klanten geholpen

We hebben meer dan 2000 klanten succesvol geholpen.


Gewaardeerd met een 9,4

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Wilt u unieke penningen of munten laten maken?

Vul onderstaand formulier: (Let op: de minimale bestelgrootte is €1.000,-)