Over Custom Company

Awards, onderscheidingen en relatiegeschenken voor de echte bijzondere momenten!

Lees verder

Over Custom Company

Welkom bij Custom Company, uw toonaangevende bestemming voor prachtige op maat gemaakte awards en geschenken. Met onze onwrikbare passie voor vakmanschap en nauwgezette aandacht voor detail, zijn we vastbesloten om uitzonderlijke onderscheidingen te creëren die een blijvende indruk achterlaten. Of u nu deel uitmaakt van de marketing- of personeelsafdeling van een groot bedrijf, wij zijn er om uw visie werkelijkheid te maken.

Met meer dan een decennium aan specialisatie in geschenken en awards sinds onze oprichting in 2010, is Custom Company toegewijd aan het bevorderen en versterken van zakelijke relaties. Onze unieke creaties zijn ontworpen om dankbaarheid en waardering te uiten naar uitstekende werknemers, loyale klanten en gewaardeerde partners.

Puttend uit onze uitgebreide 13 jaar ervaring, waarin we hebben voldaan aan de diverse behoeften van bedrijven en organisaties, hebben we onze expertise verfijnd in het leveren van op maat gemaakte awards en geschenken die naadloos aansluiten bij uw merkidentiteit. Ons gestroomlijnde proces zorgt voor een foutloze communicatie en efficiënt projectmanagement, waardoor uw awards en geschenken op tijd en binnen het budget worden geleverd.

We hebben het voorrecht gehad om een breed scala aan klanten te bedienen, waaronder kleine ondernemingen, grote multinationals, non-profitorganisaties en overheidsinstanties. Opmerkelijke klanten in ons portfolio zijn onder andere de Nederlandse Nationale Politie, ABN-AMRO bank, Coca Cola, Heineken en Philips.


Onze op maat gemaakte awards inspireren niet alleen ontvangers en motiveren hen, maar dienen ook als een krachtige belichaming van de waarden en prestaties van uw organisatie. We zijn enorm trots op ons vermogen om uw visie om te zetten in tastbare, adembenemende creaties die generaties lang gekoesterd zullen worden.

Ontdek de kunst van erkenning bij Custom Company. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en laat ons team van experts u begeleiden bij het creëren van buitengewone op maat gemaakte awards die een blijvende indruk maken. Laten we samen uitmuntendheid vieren en grootsheid inspireren!

Custom Company

Custom Company is dé bestemming voor unieke, op maat gemaakte, awards en geschenken. Onze passie voor vakmanschap en aandacht voor detail zorgen voor uitzonderlijke onderscheidingen die een blijvende indruk achterlaten. Van kleine ondernemingen tot grote multinationals, we bevorderen zakelijke relaties en uiten dankbaarheid naar werknemers, klanten en partners. Ontdek de kunst van erkenning & waardering bij Custom Company - laat ons team van experts u begeleiden bij het creëren van buitengewone op maat gemaakte awards.

Awardstore

Awardstore.nl is de online winkel voor uw awards en trofeeën. U heeft bij ons een ruime keuze uit kwaliteit awards en voor elk budget. Bovendien zijn wij bekend om onze uitstekende klantenservice. Bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een unieke award voor hun werknemers en/of klanten zijn bij ons aan het juiste adres.

SICQA

Het geven van een ware beleving bij het waarderen van relaties is wat ons drijft. Dit door inzet van onze munten die met artistieke passie ontwikkeld worden.

Waarom kies je voor Custom Company?

Meer dan 12 jaar ervaring

We hebben ruim een decennium aan ervaring.

Actief in 21 landen wereldwijd

We opereren in 21 landen over de hele wereld.

2000+ tevreden klanten geholpen

We hebben meer dan 2000 klanten succesvol geholpen.


Gewaardeerd met een 9,4

Jaspal, founder van Custom Company

”Custom Company is ontstaan uit een passie voor het ontwikkelen van mooie geschenken en awards bij echte bijzondere momenten en relaties”

Heb je vragen of specifieke wensen?